Discover Your Destiny is een ontdekkingsreis om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken hoe een relatie met God jouw leven een nieuw perspectief en doel kan geven. God heeft iedereen uniek gemaakt met bijzondere talenten en ervaringen. Het ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten zal leiden tot meer voldoening in je leven.

 

Wij geloven dat wanneer jij tijdens deze cursus deze Bijbelse waarheden gaat ontdekken en toe gaat passen in jouw leven, je meer vreugde zal ervaren. We geloven dat je dan, ondanks de moeilijke omstandigheden die voor je liggen, Gods vrede en nabijheid kan ervaren.

 

We willen allemaal impact hebben op de maatschappij, we willen een erfenis achterlaten voor onze familie en vrienden. Als wij zullen leren om te dromen met God en proberen de leiding van de Heilige Geest te volgen, zullen wij een positieve invloed hebben op deze wereld.

 

Het goede nieuws is dat wij dit niet alleen hoeven te doen. God wil dat wij leven in community. Dat we mensen om ons heen hebben om voor ons te bidden, ons te bemoedigen en een plek te zijn waar we ons thuis kunnen voelen. Tijdens deze cursus hopen we dat jullie zullen proeven hoe dat kan zijn. Samen zullen we eten, elkaar ontmoeten en met elkaar delen in kleine groepen. Dit zijn belangrijke onderdelen van het leerproces.

 

Discover Your Destiny bestaat uit 8 avonden waarin we de volgende onderwerpen bestuderen: Happiness, Peace, Een schone lei, Onze hemelse Vader, Familie, Identiteit, Power to create en Dromen met God.

 

Heb je interesse om Discover your Destiny te volgen of wil je meer informatie? Stuur een bericht of e-mail!

Instagram_Glyph_Gradient
close-envelope