Nederlandse taal
English language

Impact World Tour

Jeugd met een Opdracht - YWAM Alblasserwaard

Impact World Tour is een onderdeel van Jeugd met een Opdracht en is sinds 2000 ook in Nederland gestart. Wij geloven dat de samenleving bloeit wanneer mensen, vooral jongeren, een duidelijk doel en een levensstijl gebaseerd op de Bijbel hebben. Onze missie is om jongeren aan te moedigen en te trainen richting een gezonde en verantwoordelijke levensstijl. IWT is onderdeel van Jeugd met een Opdracht en bekend als JmeO Alblasserwaard. Wij overbruggen de kloof tussen de wereld en het evangelie door middel van spectaculaire optredens van de Impact Breakers en ondersteunen jongeren om een diepere relatie met God te zoeken.

DISCIPLESHIP TRAINING SCHOOL

Are you ready to go?

God kennen en Hem bekend maken

Een Discipelschap Trainingsschool (DTS), ook wel Bijbelschool genoemd, is een ervaring van 6 maanden die is ontworpen om je geloof te verdiepen. Het is een reis om meer te ontdekken over God en jezelf. Impact World Tour (JmeO Alblasserwaard), gelegen in ‘het groene hart’ van Nederland, inspireert jongeren om discipel te worden en de verloren generatie bereiken.

Lesfase & Outreachfase

In de 12-weekse lesfase zul je je intimiteit met God verdiepen door inspirerende internationale sprekers en grondige Bijbelstudie, en leren Zijn stem en roeping te onderscheiden. Deze fase is ook een reis van zelfontdekking, waarin je je vaardigheden aanscherpt en je sterkste talenten identificeert om het evangelie effectief te communiceren. De 10-weekse outreach-fase dompelt je onder in een andere cultuur, waar je in kleine groepen werkt om te dienen in andere landen. Als een cross-culturele zendeling deel je het evangelie over taalbarrières heen, bied je praktische hulp, en ondersteun je lokale kerken. Hierbij pas je de lessen uit de lesfase toe en vertrouw je op aanbidding en gebed voor Zijn leiding.

Are you ready to go?

DTS Tracks

We hebben vier Tracks ontworpen om je talenten verder te ontwikkelen
en je voor te bereiden op de outreach.

Leer een krachtige boodschapper van het evangelie te worden.
Deel het evangelie en discipel mensen in skateparken over de hele wereld.
Leer hoe je voetbal en geloof kunt gebruiken als middel voor discipelen.
Wij roepen alle muzikanten op om de volgende generatie te bereiken via de Music track.